Nagellack och grimas

Lilltjejens första nagellack



och lillkillens (enligt honom själv) coolaste grimas


Maja token!

Lilltjejen, herregud. Vad ska man säga, hon är helt unik! Hon är en stark tjej, med ett obefintligt tålamod och en sjuk stark vilja. Hon är påhittig, busig och har fullt upp här hemma med alla våra saker :)








Helgen

Egentligen ska man ju passa på att blogga på helgen när man ändå har så mycket tid, men saken är ju att jag inte har någon tid alls på helgen att blogga. Det händer ju saker precis hela tiden. Denna helgen har varit hur bra som helst. Fredagen spenderades hos Direktörns föräldrar (ja, dom lever fortfarande, Direktörn må vara gammal men dom fick honom när de var unga). Dirrens mor fyllde år så det firades på fredagen! Lördagen börjde som vanligt med Zumba för denne svensken. Då passade Direktörn på att inhandla mat inför kvällens festligheter. Sen var det dags för lillkillens barnkalas för dagispolarna på Barnens lekland. De hade jätteroligt och det rann av allihopa när det var slut, helt genomsvettiga!

Kvällen gick i familjen Ekelunds tecken, de anlände vid fem tiden för att äta gott med oss. Barnen gick ut och lekte och efter det så hade alla barnen lillkillens kläder på sig, ja utom Maja för hon fick inte vara ute :P Vi kan ju säga att det regnade inte i lördagskväll här, men våra plattor i trädgården såg ut som de hade varit med om en störtvåg :)

Söndagen bestod av trädgårdsfix, woohoo våren har ju faktiskt kommit.  Sen lämna v barnen hos Dirrens föräldrar för att själv avnjuta en middag och fotboll på Oleary´s. Hur bra som helst hade vi. Hann även med att shoppa lite innan, äntligen la sig Direktörn och lillkillen fick en skinnjacka som han har tjatat om i typ 1,5 år, vilket är mer än en femtedel av hans liv. Bara så ni får lite perspektiv på hur länge han har velat ha en sådan. Vi kan ju säga att han blev tokigt glad när vi kom hem med den! Har nog aldrig sett honom så! Härligt!


RSS 2.0