Hinderbana

Vi hade även en liten hinderbana idag :)


En dag med kusinerna

Idag har vi varit på Vizz med Hanna, Philip, mormor och morfar. Röjde som bara den där inne ett par timmar! R skulle egentligen lämnat oss där för MFFs träningsmatch, men pga detta tradiga vädert så ställdes matchen in :(
Efter Vizz tog jag och R alla barnen med oss hem och så fortsatte dom röja här hemma. Beundrar R som har varit ganska sjuk idag, förkyld och så, men ändå orkade han busa med barnen, både på Vizz och hemma.







Våren snart här

Nu är det inte långt kvar tills våren är här. Längtar tills jag kan springa omkring med mina fina skor utan att halka en massa. Jag har nog också kommit på min dröm. Jag skulle vilja vara så rik så att jag skulle kunna öppna en skobutik utan att få den att gå runt. Bara ta in de riktigt fina märkena och slippa oroas sig om folk kommer köpa dom eller inte. Tänk! Jag hade varit i himlen varje dag. Gått i ett ständigt rus. Hade jag ens kunnat vara ledsen eller trött? Tror faktiskt inte det! Älska skor!


Maja 3 veckor

Idag är Maja 3 veckor, shit vad tiden går fort! Känns som hon kom igår typ! Robin började jobba i tisdags så nu har man varit själv ett par dagar. Lite tråkigt att man inte har någon bil så man kan fara omkring överallt. Bussförbindelserna är ju inte de bästa här ute heller, men jag ska nog överleva detta! :)




William och lillasyster

Här berättar William för sin lillasyster vad som finns runt omkring dom :)


Ett Nettan uppdrag...

VAD GJORDE DU FÖR 10ÅR SEDAN?
Gick och var cool på Videdalskolan!

VAD GJORDE DU FÖR 1ÅR SEDAN?
Jobbade och jobbade, och mös med min familj!

FEM SNACKS DU GILLAR
Glass, chips, godis, coca-cola och vin

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ UTANTILL
Bä, bä vita lamm, hero of war, snälla snälla, När en flicka talar skånska, MFF hymnen

FEM DÅLIGA VANOR
Snarkar (mest när jag är förkyld), glömmer byta toarullen när jag tagit det sista, äter slarvigt, äter för lite grönsaker, biter på naglarna

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
Mysa med min familj, umgås med vänner, se bra filmer, umgås med datorn, leka

FEM SAKER DU ALDRIG SKULL KLÄ DIG I ELLER KÖPA
Håller med Nettan här med "magtröja" och "leopardleggings", helt för kort kjol med bara ben, fula skor och cowboystövlar

FAVORITLEKSAKER
Datorn, tvn, Robin, bilen, läppsyl

FEM JAG VILL SE GÖRA DENNA UNDERSÖKNINGEN
Maria, Syster, Marre, Robin, Åsa :)


Det ska börjas i tid...

Igår var William och Robin ute för att att fixa ett par nya inomhusskor...





... för idag var det dags för första tennisträningen på fairplay :)










William hade hur kul som helst! Blev lite ledsen en gång när de hade "under hökens vingar" och blev tagen... hihi

Vår lilla flicka

Nästan precis 1 dygn gammal...





Nyår 2009-2010

Detta nyår kommer jag och många andra aldrig glömma! Vilken upplevelse. Vilken början på det nya året!


Som många kanske redan vet så hade jag och R tagit på oss rollen som värdpar för denna nyårsfest. Med tanke på mitt tillstånd (höggravid) så hade vi beställt mat från Bröderna M i Malmö. Dukat och fixat dagen innan så allt var klart den 31 dec. Då kunde vi bara slappa och ta det lugnt fram till att gästerna skulle komma 17.00.


Det var rätt många som skulle komma och sånt älskar ju jag mest. Tycker det är helt underbart med många nära och kära runt mig. Det var då såklart Jag, Robin och William. Tesse, Patrick och Elvira. Anders, Maria, Alicia och Ella. Martin, Nettan och Cornelia. Cindy och Daniel. Jenny och Robbin. Alltså 17 individer totalt! Skitskoj! Sista gången Robin skulle dricka innan lilla Maja skulle titta ut (beräknad till den 18 jan).


15.15 kom Tesse och Patrick, 15.30 stack R och P för att hämta maten i stan, jag och T stannade hemma med barnen och skulle förbereda det andra.


16.00 skit, vad var det? Kutar till toaletten, sätter mig och det rinner och rinner och rinner. Det slutar inte. Detta kände jag igen. För det var precis så här det startade med William. TESSE!!! Mitt vatten har gått! Hämta telefonen. Ringer R. Han kommer inte tro mig, det är sånt jag hade kunnat göra för att stirra upp honom lite. Konstigt nog så tvekar han inte en sekund. Trodde mig direkt. Ringer förlossningen. Dom vill att jag kommer in. Fan! Inte nu! En timme innan alla skulle komma! Nej! Jag har inte tid! Jaja.


Tesse packar babyväska. Det hade ju inte jag gjort än, skulle fixas till helgen. Robin kommer hem. Stirrar. Äter torra mackor (hungrig man). Klockan är nu ungefär 16.30. Ringer runt till gästerna. Dom får börja utan oss. Det är ju inte säkert att det är igång. Jag har ju inte ont. William stannar på festen. Om vi inte kommer hem får mormor hämta honom så han nannar där.


16.40 sätter oss i bilen. R kör ut. Kommer in, får ett rum. Kl är nu 17.00. Barnmorskan tittar på vattnet. Lilla Maja har bajsat i vattnet. Det är nu ett faktum. Vi kommer fira nyår på sjukhuset.


Blir uppkopplad på massa maskiner. Värkarna började komma vid 18.00.


19.30 öppen 4 cm (man öppnar sig i regel 2 cm i timme, vi kanske klarar hålla det till nästa år)


20.45 AJ!!! Fan vad ont det gör! Barnmorskan kollar igen. Oj, då. fullt öppen. Då kör vi!


21.14 Välkommen Maja!


23.45 Inne på BB rummet och pussar in det nya året med min älskade Robin.



RSS 2.0