Har precis varit och handlat söndagsgodis,...

img_0327 (MMS)

Har precis varit och handlat söndagsgodis, stannar en stund på lekplatsen:) Blir inte länge då jag är så trött!  Det brukar vara nu jag slipper göra ngt och bara lägger mig i ett bad och somnar!! Saknar Direktörn!! :(


Visst klär den mig?!?! Ohh vad jag längtar!!

img_0322 (MMS)

Visst klär den mig?!?! Ohh vad jag längtar!!


Bebisar

Igår var hela huset fullt av bebisar i Majas ålder. Hur roligt som helst. Det var iaf därför jag stod och gjorde mig till med päronpaj på morgonkvisten! Vi fikade bullar och drack kaffe i mängder som vanligt och det var jättetrevligt! Bebisarna tuggade på saker, pussades och snodde av varandra. Innan de kom så tänkte jag att jag skulle ta massa bilder, men det glömde jag givietvis bort, precis som päronpajen. Såg den stå på diskbänken helt ouppäten. Vi hade den till fotbollen istället. En öl, päronpaj och kaffe och MFF vinst! Hur bra som helst!

Idag kommer Emma, Mio och Olivia. William är i extas. Såklart.

Imorgon åker Direktörn till Kina. Blä.

Står och gör mig till såhär på onsdag morgon!

img_0320 (MMS)

Står och gör mig till såhär på onsdag morgon!


Lilla Maja myser med stora nallen! :)

img_0311 (MMS)

Lilla Maja myser med stora nallen! :)


Mina fina barn



(kanske lite hög gungning!)

Fick en del strumpor av Cindy för ett tag ...

img_0309 (MMS)

Fick en del strumpor av Cindy för ett tag sen. Nu när det börjar bli kallt så är dom guld värda! Jag fryser alltid om fötterna, men inte med dessa! Nä då! Gosigaste och varmaste strumpan ever! Tack Cindy!!


Är det glassfest eller såsfest? Ja det kan...

img_0305 (MMS)

Är det glassfest eller såsfest? Ja det kan man undra, men gott är det!!


Dessa underbara barn

Här kommer lite film på mina underbara barn!

Första är en ganska arg Maja som inte kommer åt Williams glas.

Lyckan är total :)


Skam den som ger sig!

Något gammalt, något lånad, något blått...

Är det något mer man ska ha när man gifter sig?
Vad händer när man inte har alla dessa saker? Skiljer man sig direkt efter då? Finns det i så fall statistik på det?
Nej, jag ska inte gifta mig. Inte än i alla fall. Kom bara inte på någon bättre rubrik. Jaja, alla har vi våra dåliga dagar.

Snart åker Direktörn till Kina. Blä. En hel vecka är han borta. Blä.

Imorgon är det glassfest! Ska bli så roligt! :) MissPetra med familj kommer ju, kan det bli annat än skoj? ;)

Har förresten sagt att jag älskar min Direktör? Han är helt underbar!


Han och jag innan alla barnen kom! :)





Är ute och njuter av den fina hösten!:)

img_0298 (MMS)

Är ute och njuter av den fina hösten!:)


För andra gången i sitt liv

Maja har alltid varit ett högljutt barn. Skrikit istället för gråta och gnälla. Och då menar jag att hon skriker ett väldigt gällt skrik som verkligen gör ont i öronen! Hon har alltid varit inne i faser med mer eller mindre skrik, oftast mer. Hon använder sin röst mycket när hon håller på att få tänder. Vilket hon håller på att få just nu. Så imorse för andra gången i sitt liv, lyckades hon skrika igång vårt larm. Kvinnan på larmcentralen skrattade när jag sa hur det gått till, jag hade mest ont i öronen, både av larmet och av Maja!

Är det någon som har något tips i hur man kan få min lilla flicka att sluta skrika så högt?? Ska vi verkligen behöva stå ut med dettaa tills hon börjar prata ordentligt? :S

Helt för nyfiken

Jag är och har alltid varit och kommer förmodligen alltid vara nyfiken. Inte lite, MYCKET! Egentligen bryr jag mig inte så mycket, jag vill bara veta. Allt. Det spelar egentligen ingen roll hur det är. Jag vill bara veta. Skvaller och sånt intresserar mig inte så värst mycket men det kan också vara kul ibland, hallå jag är tjej liksom. Men mest är det kul att veta rena fakta.

Så om nån håller något hemligt för mig så är det skitjobbigt. Jag nästan spricker! Jag är fortfarande som ett barn dagen innan jag fyller år. För jag är så nyfiken på vad Direktörn har hittat på till mig!

Ibland tar min nyfikenhet mig till saker som jag ångrar att jag tog reda på. Sånt som man inte vill veta när man väl vet det. Händer inte så ofta men ändå! :S

Majas nya min som hon kör stenhårt med!!

img_0294 (MMS)

Majas nya min som hon kör stenhårt med!!


Står och tvättar halv elva på kvällen för ...

img_0293 (MMS)

Står och tvättar halv elva på kvällen för min Direktörn planerar så himla bra!:)


Nu valkas det höstgryta alá Direktörn! Som...

img_0286 (MMS)

Nu valkas det höstgryta alá Direktörn! Som dessutom lämnar mig för Holland imorgon!


Italien

Igår kväll hade vi italiensk afton med våra föräldrar. Egentligen skulle dom bara komma på middag men Direktörn ville göra något extra. Sen går han inför det lite vl mycket ibland, men bra blev det! Vi åt hemmagjord pizza, drack italienskt vin och hade italiensk glass till efterrätt. Alla var tvunga att ha på sig nått som reprensenterade Italy :) Vissa hade mer än andra! Det bjöds även på italiensk frågesport vilket min pappa vann! Duktiga Mårten! :)



Ja vi vet att det inte r rätt ordning på färgerna men eftersom det var en av frågorna så.....



Som sagt vissa går in för det mer än andra, och ja, det är en riktigt tallrik som han har borrat hål i. Och ja, jag ville ha den kvar hel!

Jag har en dröm...

Idag har vi varit hemma hos Williams gamla dagiskompis Mio. De två är nog bästa vänner:)_ När jag berättade det igår för William, så bokstavligt talat hoppade han av glädje. Mios mamma Emma berätta att Mio gått och frågat när William skulle komma hela morgonen! Sen när vi äntligen kom, pirrade det i magen på båda två att dom knappt våga säga Hej till varandra. Men 1 sekund gick dom kramades och sen var dom igång! Så kul dom hade. Lycka!

Jag och Emma drack kaffe och prata i mun på varandra. Härlig människa är det! Hon har fyra helt underbara barn. Dom är så snälla och duktiga hennes pojkar och den minsta lilla flickan är en riktigt liten busunge men ack så härlig! Underbar familj helt enkelt!

Ikväll blir det hämtmat och öl med Tesse och Patrick. :)


Ordningen är återställd

Min mamma är hemma från sitt äventyr i Valencia, ordningen är återställd! Detta firades med en promenad ut till min mamma efter jag lämnat William på dagis. En god kopp kaffe åkte ner och sen stcka vi tjejer och handla mat. Handlade helt för mycket som vanligt :S Efter mathandlingen stack vi hit och fika lite. Tvingde min mamma att äta en kanelbulle! :)

Annars har det faktiskt inte hänt så mycket än, men dagen är inte slut än!


Gud vilka underbara kanelbullar vi har gjo...

img_0285 (MMS)

Gud vilka underbara kanelbullar vi har gjort! Jag och Nettan rockar!


Idag bakas det kanelbullar med William, Co...

img_0283 (MMS)

Idag bakas det kanelbullar med William, Cornelia och Nettan. När mjölet kom fram kom både jag och Nettan på varför vi inte bakar så ofta! :S


Vänner/Familj

Dom säger ju att man väljer sina vänner men inte sin familj, vilket ju är sant. Men hade jag fått välja familj så hade jag valt den jag har idag. Kunde ju inte fått bättre föräldrar och syster. Kanske hade jag valt till en cool brosa, det vet man aldrig.
Ja, sen är det klar att man väljer sina vänner till viss del i alla fall. När man är liten och går i skolan är ju inte det så självklart, man tager vad man haver. När man växer upp så sållas fler och fler bort och nya tillkommer. Men vad händer när man hittar en person som man verkligen tror sig kunna bli riktigt bra vän med, alltså du väljer henne/honom, men så väljer inte han/hon dig? Det är ju inte så himla roligt eller? Så jag vågar påstå att man inte alltid kan välja sina vänner, det är lättare att välja de som man inte vill vara vän med. Alltså typ att man har en bunke med vänner och sen tar man bort dem som man inte vill ha.... För det är fakiskt rätt svårt att få nya vänner när man blir äldre. Inte som förr när man bara gick fram och sa "Ska vi leka?".......

Det är fan inte okej!!

Som ni såg på föregående inlägg hade William och hans polare från dagis hur kul som helst! Och hans polare ville inte gå hem när det väl var dags :) Vilket är ett gott tecken ju! Det blir nog fler gånger! :)

Sen måste jag berätta något som hänt ett par vänner, så jävla sjukt (ursäkta svordomen)! När mannen i den familjen gick av bilen idag och skulle öppna där bak upptäcker han att någon idiot har ristat in ett stor harkors på deras bagagelucka! Det öär fan inte okej!! Jävla töntar helt ärligt! Blir så arg när folk förstör andras grejer. Det kommer ju kosta dom pengar!! Fan alltså! Ball och köra runt med harkors på bilen! Som tur är så har dom täckt över det nu men ändå! Isch!

Tror ni William och hans kompis har haft r...

img_0282 (MMS)

Tror ni William och hans kompis har haft roligt här hemma??:) Det tror jag i alla fall! Hihi


Jag kan aldrig öppna diskmaskinen utan att...

img_0281 (MMS)

Jag kan aldrig öppna diskmaskinen utan att toker kommer. Det är precis som hon känner igen ljuden av öppningen och vet att nu ska jag störa mig med mamma! Jaja jag överlever väl. Toker har iaf skoj!


Rööööga!

Har jag förresten sagt att jag har varit rökfri i typ en månad? Och att jag dessutom klarar av att feströka lite då och då utan att bli apsugen dagarna efter? Helt sjukt bra ju! Känns skitkonstigt för jag har aldrig varit särkilt duktig på att sluta röka innan. Förutom när man har varit gravid förstås! Jag är faktiskt riktigt förvånad och stolt över mig själv! I Rock :P

Jag och Malin och våra huliganer till barn var på babycaféet här i Husie. Det var faktiskt hur mysigt som helst. En himla massa barn var där idag, tror inte det är så många alltid. Men jag och Malin ska definitivt dit igen. Kommer väl bli varannan tisdag eftersom William är hemma varannnan, tror inte han skulle uppskatta dessa timmarna faktiskt.
Maja tyckte det var kul att leka men mindre kul att sitta stilla och sjunga, gick en stund men sen vill hon skricka och stöka! Hon vänjer väl sig vid sångstunderna hoppas jag!


Sova

Inatt har jag sovit ganska gott. Har drömt massor som vanligt. Drömmer alltid konstiga drömmar. Men det är roligt, lite som att titta på TV mitt i natten. William kom väl in till oss vid 3-tiden i natt. Börjar bli lite trött på att han alltid kommer in till oss men vi har ingen aning om hur vi gör för att han ska sluta, jag menar ibland vaknar vi ju inte ens när han kommer och då kan vi ju inte väcka honom och gå in med honom när vi väl märker att han är i våra sängar. Är det någon som har tips på hur man får en 4-åring att sluta komma in till oss på nätterna?? Alla tips välkömnas förutom brutala såsom "låsa in honom på rummet under natten"!!

Idag ska jag, Maja, Malin och Vincent till församlingshemmet här i Husie. De har tydligen ett babcafé där på tisdagar. Ska bli intressant och se hur det är. Har varit där en gång tidigare när maja var 3-4 månader. Tyckte det verkade bra men kände ju ingen så det blir lite tråkigt. Får berätta mer om det när jag kommer hem :)

Efter dagis ska William ha en av sina nya kompisar med sig hem! Spännande! :)

Mys

Idag är det tydligen kanelbullens dag, vilket passar oss perfekt! Idag ska vi vara hemma och mysa! Just nu tvättar jag lite, sen ska vi till Williams dagis och göra ekologiska fotavtryck på en t-shirt, efter det blir det nog lita kanelbullsbakning! :) Woo!

Maja ska snart gå och nanna, tror faktiskt att jag och William ska ha lite matiné då :)

Titt-ut!

En av Majas favorit lek just nu!


Fotboll

Malmö tog tre viktiga poäng igår :) För en gång skull så var mannen hemma och såg den. Kändes lite konstigt att ha honom där när MFF spela! :) Men i alla fall... När MFF gjorde mål, hoppa Direktörn upp och skrek och hade sig. Och Maja blev helt paralyserad. Hon bara stirrade på sin pappa. Sa inget, utan bara stirra med halvöppen mun... Det kan man ju förstå när han skriker och har sig men hon släppte inte honom. Hon satt och stirra på honom i säkert 2-3 min efteråt. Sen ställde hon sig upp mot sin pappa, tittade på honom, vände huvudet mot TV, höjde armen och skrek. AHHH!! Jag trodde jag skulle spricka av skratt. Såg så roligt ut! Sen gjorde hon det lite titt som tätt och när det blev mål igen så satte hon sig lugnt ner och tirrade på sin pappa. Mmm verkar som Maja har ett intrese för supporterkulturen. Blivande capo kanske? :)


Maja ligger och nannar på McD i deras soff...

img_0276 (MMS)

Maja ligger och nannar på McD i deras soffa, vi stanna här efter badet för att hon skulle äta men vi får inte liv i henne!! Slagen hjälte! Kul på badet hade vi allihopa:)


Verkar onekligen så att Maja har ärvt sin ...

img_0275 (MMS)

Verkar onekligen så att Maja har ärvt sin mammas skointresse då det inte är första gången jag hittar henne här:)


Skapa

Denna morgonen började inte så värst bra. Vaknade av att Maja stortjöt, och när jag kommer in till henne har hon tänt sin Ikea blomlampa och själv blomman har trillat ner. Hon verkar ha haft mycket att göra innan hon väckte mig. :)

Jag längtar alltid till helgerna nuförtiden, trots att jag är ledig alltid typ. Helgerna innebär för mig att jag får sova läänge på morgonen eftersom min kära man alltid tar barnen på morgonen! Det är så skönt. Han är snäll min man... Ingen har det bättre än mig!

Den 19 okt ska iaf Maja börja på babysim på aqvasund. Ska bli skoj och se om hon gillar det. Hemma i badkaret är hon ju sjövild! :)

Ha en mysig helg allihopa!


RSS 2.0