Om man....

Om man mår illa så kan man göra som Direktörn...

... smälla i sig lite chips med hot holidaydippa. Så går det över!

Om man har tråkigt när man väntar på att pizzan i pizzerian kan man göra som Dennis och Direktörn...

... alltså gå över till godisäffaren och köpa godis för 150 kr för att sen inte ens ta fram det på kvällen!

Om man känner att man har lite tråkigt hemma, kan man göra som Maja...

... hitta första bästa sak och, ja, ni ser själv!


Det var ett tag sen!

Maja och jag var på babysim igår. Så roligt att se en sån glad tjej när hon får bada! Hon är verkligen jätteduktig. Annars tultar hon mest omkring här hemma. Blir bättre och bättre för varje dag som går.
William fotades igår på dagis. Han var hur snygg som helst! Vi hade en liten diskussion innan på morgonen angående klädsel. Jag vann med argumentet: "det är ju jag som ska titta på fotot, då kan ju jag få bestämma vad du ska ha på dig"! Fotot såg ut att bli jättebra! :)

Idag ska vi hem till Maria, Alicia och Ella för massa lek och skoj! Ska bli mysigt som vanligt!

Helgen är som vanligt full av aktiviteter. På fredag kommer Tessan och Henke hit för litta käk. Lördag ska Direktörn hjälpa sin farbror att flytta. Senare ska vi ha julmys med Dennis, Petra och Julia. Kanske även Susanne och Felicia tittar förbi. Vi ska baka pepparkakor och dricka glögg. Får se om jag och William vågar oss på att baka lussebullar på dagen, annars får det bli köpelussebullar istället! Ja denna helgen ser ut att bli en underbar helg! :)

Ha en underbar onsdag!

ps. jag längtar efter Breaking Dawn!


Älsklingen 30+

Så! Nu har man en sambo över 30! Han tycker inte det är lika kul som jag gör! hihi

Vi hade iaf öppet hus här i lördags. Det var MÅNGA som kom för att fira honom. Tror det var runt 60 personer. Jag och min kära mor hade stått och lagat gulasch soppa hela fredagen och Direktörns mor hade lagat massa cheesecakes :) Duktiga mammor vi har! :)


Dagen tog hårt på gamlingen!


Mys i trappan!


Mingel

Lite trams från mig (som vanligt)

Titta! Hon går!

Maja tog sina allra först steg i fredags :) Sen gick hon inte lördag-tisdag, men igår smällde det till igen! Hon gick hur mycket som helst igår. Verkligen utmanade sig själv! Så roligt och se! Hon ser lite ut som en fyllegubbe emellanåt! :)

Här är iaf en liten film från idag!


Sitter och relaxar med lite vin. Har hållt...

img_0330 (MMS)

Sitter och relaxar med lite vin. Har hållt på som en gnu idag! Mamma och jag har lagat mat till typ 50 tvåbenta varelser från 8.30 till typ 15 och däremellan fått upp lite bord och stolar! Jag är helt slut! Men snart kommer direktörn hem och då ska vi fira honom lite:) Det är så skönt att han snart är hemma!! Me love!!


Sjuk mamma

Nu har mamman i detta hushåll varit sjuk ett par dagar och så ser detta hus ut ungefär såhär:



Jag fick ont i halsen och feber i måndagskväll (märk väl; Direktörn är i Kina) igår var jag helt utslagen, idag är jag lite bättre, ingen feber längre iaf! Det är sjukt att få feber när man är såhär gammal. Det räcker man har typ 38 grader så blir man helt off. Nu vet jag inte var jag hade, kändes som typ 42 grader!

Men men, fick ett positivt telefonsamtal från Kina innan idag. Han var och shoppa! Hade hitta sjukt billiga saker! Coolt, men hade varit bättre om jag varit där. Då hade det shoppats extremt mycket mer! Men han fick ihopa en del grejer till oss allihopa!

Imorgon ska jag shoppa inför lördag. Inte riktigt lika rolig shopping men ändå. :)


RSS 2.0