71,4%

Jag har gjort 71,4% av min graviditet. 80 dagar kvar bara! Känns konstigt. För vissa låter det kanske mycket. Men jag har redan gjort 200 av 280 dagar så då känns inte 80 dagar mycket.
Har haft lite mycket på jobb denna veckan, skönt faktiskt, att vara i farten hela tiden :) Gillar när det är mycket och kaos. Jobbar bäst under press, hahah.
Nettan fyllde år igår! Så här är en liten tårta till dig Nettan (med jordgubbar på för jag vet att det är Martins favvis!) Grattis på födelsedagen (igår)!


Detta skulle kunna vara Robins verk



Detta skulle mycket väl kunna vara Robin som gör det mot mig... Låt mig bara säga... Jag vet hur hon känner! 

New moon

Längtar...

Jag brukar inte bli såhär nördig av filmer och böcker. Brukar ju typ aldrig ens läsa böcker. Men Twilight.. mm det är mer än bara böcker ju. Är så hemskt förälskad i dem! Och nu längtar jag till New moon. Väldigt mycket.

Tack
Karro för du bokade biljetter till oss!! :D Och för att du var så på hugget! Jag hade ju ingen koll på att de ens var släppta! puh!

Smarty pants dance



Vilken söt och smart liten tjej!

Björn!

Ett litet skratt så här på lördagsmorgon!





Nu

Nu är han äntligen hemma!!

Men jag är på jobb... lönt?

Hahaha Rosmarie Rocks!



För att kunna genomföra sånt här som Rosmarie gör måste man vara väldigt duktig på att planera och organisera. :D Hon Rockar!! :)

Det behövs faktiskt...

Jag har försökt övertyga min man om att vi faktiskt behöver två datorer hemma... Jag tycket det i alla fall och då vill jag ha denna:



Då kan ni andra väl förstå att jag BEHÖVER denna laptop?!?!
Nu är det bara mannen som ska övertygas... hade ju blivit en fin julklapp till lilla mig! :P


Trams..

Gud, vad jag saknar Robin... Känner mig helt jävla lost utan honom. En sak är säker, han får ALDRIG mer åka iväg så många dagar. Max en-tre dagar men inte 6!
Igår gick jag och la mig kvart i tio bara för att jag ville sova så det blir närmare fredag. Jag vill bara sova bort tiden... När man sover går tiden snabbt! Längtar tills fredagkväll när jag ska sitta och pussa på honom HELA kvällen!


Zlatan



Heja Sverige!!!

Kul!


Hur roligt som helst!
Vissa klipp skulle jag vilja se hela av, men det kanske inte är så lätt. Så om någon hittar klippet med den lilla killen (tror jag) som breakar... lägg gärna en kommentar!

William...

...nu rakad :)


Äntligen...

Var hemma hos Martin och Nettan i lördags. Äntligen!! Var så längesen vi mös med dem! Dennis och Petra var också där och vi hade väldigt trevligt som alltid! :D

William såg sin idol i lördags på nära håll men vågade sig inte fram till honom... Men titta gick bra! Agon Mehmeti :D


Min Malmö Påg!

Dennis lurade i William mycket under kvällen!

Tre män...

Nettan och en trött Cornelia


RSS 2.0