Theresa!

Tack så himla mycket Tessan för bloggen! Du rockar!

Tessan har gjort om denna fina bloggen till mig! Hon är sjukt duktig!

Hennes blogg: www.theresalokar.blogg.se

Inför Malmö FF - Hammarby...



i ett hem någonstans i Malmö, 11.48, söndagen den 27 september.

Valborg och marängswizz med morfar :)


Öppna din dörr...

Robin kommer ut med tandborsten till William, sjungades "öppna din dörr, och säg att du vill ha mig här" varav William svarar "jag vill inte ha dig här, gå din tramsenisse!"

Älskade pojkar!

min stora...

0-40b70b7be01ed4d3491426b00ddfecc7.png

min stora pojke! Det är så mysigt att vara hemma med honom:) älskar dig min fis:)


Sjunga för baby...

För någon vecka sen bad jag William sjunga för bebisen i magen. Det gjorde han... men ingen vanlig låt som barn brukar sjunga utan...

"Tunn som en rögad ål,
ändå så gör han mål,
Agon Mehmeti
Agon Mehmeti"

Varför är jag inte förvånad?

Idol

Har tittat lite på idol. Tycker att uttagningarna är roligast! Anders Bagge är ju bara för cool! Igår var även Jihdes "brossa" med, sjukt lik var han iaf! :) Men jag har någon i min alldeles närhet (Robin) som är väldigt lik också... han skulle bara haft slingor och lite skäggstubb som Jihde. Försöker få honom till att odla lite skägg, går inte så bra. Mest för det hade varit ball och leka Jihde och kanske söka till idol nästa år;)

Igår skrattade jag så mycket så höll på att kissa på mig, kunde inte sluta. Allt var Robins fel. Robin och hans 30-års kris! Har inte haft så kul sedan "en kall vinterdag"!

Vet inte riktigt vad det är med mig denna graviditeten, men jag skrattar så jag gråter för vissa saker, klart att det måste vara roligt från början men känns lite som det blir överdrivet! hahaha men som dom säger, ett gott skratt förlänger livet!

New moon trailer!

<
Movie Trailers - Movies Blog
Tesse! jag måste nog ha tillbaka böckerna igen! Måste läsa dom en gång till!!! Jag dööör av längtan!

Det är dags för fredagsmys...



ÄLSKA FREDAG!!

Detta är...

0-53d1f9357a8b899517332b4301cccd5e.png

Detta är jag en kall vinterdag... (Efter en middag hos Tesse och patrick) Ritat av Nina :)


Malta-Sverige

Sverige gör mål!! JAAA!!
Robin:
-YES! Hur långt in ska det sitta?!?!
Sliter av sig tröja i samma sekund och kastar den lite halvlack och nöjd ner i soffan..
Jag:
-Robin? Varför sliter du av dig tröjan?
Robin:
-ehh jag vet inte
Sätter på sig tröjan igen
-jag trodde det var jag som gjorde mål. Kändes så!

haha Nej min man lever inte sig in i fotbollens värld....

hjälp...

Hittade denna på Marias sida... någon som vet hur man gör för att få den i meny sidan istället för som inlägg?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Det e starkt...



Efter en stund när William och Alicia var själva ute, var det lite roligt att kladda... Men gott var det nog inte... 'Pappa, det e starkt' var Alicias kommentar när vi kom ut :) Hon är bara för söt!


Tiger..



var på MC igår och William blev en tiger.. inte så farlig men väldans söt! :) Efter det var jag på Entré och träffade famlijelivs gravida. otroligt trevliga människor. Vi satt och prata på caféet i ungefär 4 timmar :) 


fortfarande fredagsmys...

0-6ca2ff7e0e67f44fa9180683e3c11e82.png

fortfarande fredagsmys


nu är...

0-6bcf8af4479b854f5c3533c17511d1d2.png

nu är det fredagsmys:)


God middag

Tackar för en god middag och gott sällskap igår på La roche. Världens bästa tapas restaurang:) Det är såå himla gott där! mmm...


145

Då har man varit hos sin BM. Det gick bra. Bebisen (som jag tror är en han) hade fina hjärtljud! Lite snabbare än mina :) 145 slag i minuten.
Jag hade lite låga blodvärde så hon rekommenderade att jag skulle ta järntabletter! Om hon bara visste hur mesig jag är när det kommer till tabletter. Kan knappt svälja huvudvärkstabletter... jaja, jag får väl komma över mig själv och sätta igång med dom. Får först kolla hur stora dom är bara! :)

Nu ska jag natta min krigare till son!

Puss!

Barnmorska...

Snart ska jag till BM. Lyssna på hjärtljud hoppas jag och sen är det väl en massa stick o sånt :) Kommer inte riktigt ihåg vad man gör där. Får väl också se hur mycket jag väger :S

Glömde hämta symaskinen hos syster igår... får ta o göra det idag så jag får upp gardiner någon gång... har bara bott i huset i över ett halvår nu!

Puss

Bytar design...

Jag kan inte riktigt bestämma mig angående design på bloggen! Tror att jag har hittat en nu som jag kan vara nöjd med... kan ju inte byta design lika ofta som Robin bytar kalsonger!

Har gått och tänkt mycket på i lördags, när Tesse spåra ut angående förhud. Tycker fortfarande att det är lika kul som jag tyckte då. För er som inte var där så skrattade jag så mycket så William kom ut och frågade mig varför jag var ledsen. Tårarna bara rann.Det var så kul! Men jag kan inte skriva vad som hände här för jag vill inte hänga ut vissa stackare så på min fina blogg! Det enda som var konstigt när jag skratta så mycket att jag höll på kissa på mig, var att Robin och Patrick satt och tittade ganska oförstående på mig. Är det verkligen så att killar är så tröga och inte har någon som helst humor? Eller var jag ovanligt(?!) överdriven kanske? hahah jag vet inte men kul hade jag iaf!

Puss på er!

RSS 2.0