Sommaren 2008

Hittade denna videon från förra sommaren när vi var på öland :)





New moon

Filmen var sjukt bra! Nu längtar man till de andra filmerna. Har läst någonstans att Eclipse har premiär den 30 juni 2010, kan det stämma? Iaf ganska lång väntan, men jag får väl läsa böckerna så länge istället!



Just nu är jag hemma från jobb, sjuk. Moget? Så jävla tråkigt att vara sjuk! Får se hur jag gör imorgon, känner mig inte helt kry än så.



Det verkar som vi blir ett härligt gäng till nyår här hemma! Vilket är väldigt roligt! :) Det kommer ju inte bli som förr när ingen hade barn, nu har alla barn som ska hit. Vilket är skönt, blir liksom på lika villkor då. :) Det som inte är så bra är ju att jag kommer vara typ megagravid! Men det löser sig, för det är så fina och underbara människor som kommer vara här att det kompenserar det hela! Dessutom är det inte jag som ska laga mat och hålla på, nej det är Robin och Martin (och de andra killarna om de vill) som står för det kalaset :) Det kommer bli hur bra som helst! Längtar lite faktiskt!



ooohh

Nä nä... jag är inte alls nervig och förväntasfull!

Hinner jag läsa boken en gång till innan 18.30? :D


Skit, det pirrar faktiskt i magen när jag tänker på det!

Är det bara jag?

Robin+Chili=Jag blir trött!

Robin har som vissa vet odlat sin egen chili, Dorset Naga heter den och är en av världens starkaste chili... Detta har han hållt på med i över ett år. Det har nu äntligen kommit chili på dessa plantor! Överlycklig Robin! Kul för honom. Men ännu roligare för mig att få titta och dokumentera honom när han smakar på den för första gången! Jag låg dubbel av skratt och William sprang runt orolig och försökte få kontakt med sin pappa! hahahahaha

 Dorset uppskuren.      Svårfångad efter tuggan.        


 Vila.                          Nu är det jobbigt.

Tagen av stundens allvar.


Kan man ha roligare???


Vaccin

Igår tog jag och Robin vaccinet... Har sjukt ont i armen nu! Men det är värre för Robin, han är helkass! Feber o grejer! Hoppas han mår bättre imorgon för då ska vi till Wallmans i helsingborg :)
Har varit mycket på jobb denna veckan, nästan lite kaos, jag gillar kaos! :)

Längtar sjukt mycket till torsdag kväll/natt! Ska se Twillight + New moon mitt i natten! Woo! det jag inte tänkte på när jag boka är ju att jag är gravid = trött på kvällen! Hoppas jag inte somnar bara!!! Nej det kan jag ju inte bara göra! Kommer sitta helt paralyserad med världens största ögon i typ 4,5 timme!

Idag är ingen vanlig dag...

...idag är det Robins födelsedag! HURRA HURRA HURRA!!!

Hur känns det nu hjärtat, att vara 29 år?


Älskar dig!!


76 dagar kvar

Snart dags :) Längtar!



och ja... jag vet att jag inte har mycket till gump!! Ni behöver inte påpeka det!

Jag vet att jag tjatar...



Jag längtar så j*vla mycket!

Halloween och Robins kalas

Igår hade vi halloweenkalas för Robin. Han blir 29 år på onsdag. Spännande! Ett år närmre 30 :D Iaf... Vi hade gjort en riktigt halloweenfest och alla var tvunga att klä ut sig. När vi har kalas för Robin är det ju bara nämsta familjen som kommer, så det var roligt att se di gamle utklädda! :D


Kvällens meny


Vampyrerna


Ett par andra vampyer


Conny


Anne


Pappa


Mamma


Ulla


Sami


Syster



RSS 2.0