En dag i solen

Dagens väder var inget dagisväder. Så jag hämtade William och hans kompis Agnes vid halv ett och stack till Folkets Park. Där mötte vi upp Tesse och Elvira. Vi satt vid poolen och William och Agnes badade hela tiden! Maja sov. Jag njöt! :) Barnen fick korv och sen innan vi skulle hem fick dom glass! Härligt!

Nu har vi precis kommit hem och inväntar Direktörn för lite grillning. Det blir Grillspjut, Nypotatis och en mycket god Sallad!! :)


Börjar verkligen gilla söndagar!

Igår drog vi oss ner på Riddan med Tesse, Patrick och Elvira. Skit vad bra det var! Jätteskönt! William tyckte det var riktigt roligt och hoppade i vattnet direkt. Och det var inte direkt varmt! 


Maja satt och lekte under sitt lilla parasoll!

 
William i havet med Elvira!



Direktörn gillar släta bullar!



Tesse känner värmen!!

Efter stranden bar det av till Sibbarps marknad för en snabb titt. Det blev lite strumpor tlll direktörn efter viss övertalningen från mig. Känns som jag börjar tycka om marknader. Det är ju faktiskt jättemysigt!
William fick även massa leksaker av hans farmor och farfars granne som tack för att dom får förvara sina saker i deras garage. Vet ni hur lycklig han var? Det blev nog 3 bakugan, 3 dinosauier 1 Ben 10 gubbe och 1 polisset!

När vi sen gått där en stund, så var vi trötta på det och det började ju faktiskt vankars match också. Så vi tog oss hem till Anne och Conny, där det grillades hamburgare, badades och kolla på Tyskland-England... det gick väl sådär för domaren i den matchen!




Midsommar

Midsommar var en bra dag! Trevligt folk och glada barn! Vi var hemma hos Anders och Maria aka The Ekelunds! Det var mycket god mat och dryck!



Värdinnan!



Värden!!



Värden hade tom gjort en midsommarstång som aldrig blev mer klädd än såhär :)



Maja myser :)



Barnen lekte fint hela dagen och kvällen!

Tack för en super dag/kväll The Ekelunds! Det gjorde ni bra! :)


Tapas och vitt vin, någon?? :)

img_0154 (MMS)

Tapas och vitt vin, någon?? :)


Jenni överraskades

Ja som ni läst innan så överraskade vi Jenni. Och ni kan tror det lyckades! Haha så nervig jag var innan. Jag och Tessan var nog stirrigast! Hihi! Hon fick ett par fina vinglas av oss alla. Den riktigta presenten får hon när hon har sin examensfest!

Fy vad kul vi hade i fredags iaf! Jenni och jag sjöng (läs skrek) singstar och sen dansade vi alla asmycket.. Dock inte the guys. Dom såg fotboll och spela tennis! Direktörn mötte äntligen på lite motstånd i form av Henke! :)

Lite pics!












Maja upptäcker

Vår lilla Maja har börjat upptäcka mer och mer.

Det hon gillar mest är att sitta och leka på golvet med alla diverse saker som går att bita i.

Hon ligger även på golvet och försöker ta sig fram med hjälp av munnen? Hmm märkligt sätt att försöka ta sig fram!

Hon går försiktigt fram i sin gåstol.. har inte riktigt koll på den än men det går sakta men säkert! Hon upptäckte häromdagen att vi har växter på golvet... samma höjd som henne i gåstolen...



Ja,  ni ser ju hur det gick. Maja tyckte iaf det var skitball!


Underbara morgon! William leker, jag myser...

img_0141 (MMS)

Underbara morgon! William leker, jag myser och Maja nannar:) Vissa har det bra! Hihi


Alla mina siffror

Mina senaste inlägg har handlat om att Telenor inte har rätt på sina grejer! Det är alltså MMS som jag skickat till bloggen som har blivit så :( Hoppas dom får rätt på sina grejer snabbt!

Igår hade vi en liten överraskningsfest för Jenni! Blev sjukt lyckat och hon hade verkligen ingen aning! hihi Vi är så jävla bra! :) Det var bara ett litet gäng, Jenni ska ju ha sin examensfest i augusti. Det var mycket trevligt och jag drack mycket Rosé:) mmm mumma! Lite för gott var der nog! Hade rätt mycket huvudont idag och jag mår fortfarande inte helt hundra måste jag erkänna! :S Inte bra när man har två barn att ta hand om! Tur jag har Direktörn!

Idag blir det lite bröllopstittande, William och Direktörn är på barnkalas och Maja nannar middag. Sen mys resten av kvällen med min underbara familj!

Dagen i all ära

Gårdagen bestod av kärt återseende, lite äventyr med dagens goda gärning.

Mötte upp en gamla klasskamrat som jag inte träffat sen andra året på gymnasiet på busshållsplatsen vid mig. Gick mot affären för att köpa lite mjölk och annat. Vid äffären ligger väldigt många garage. När vi går förbi dom så ser Caroline att nån blir påbackad. Jag vänder mig ditår och er nån ligga på marken medans en bil kör in i garaget igen. Jag springer dig, och upptäcker att det är en gammal dam som ligger på marken. Hennes man kommer ut från garaget, bilen är fortfarande igång. Damen, som visade sig heta Elvy (Elvira), kunde jag inte riktigt få kontakt med från början, hon bara låg och pustade ut. Men efter en stund börja hon prata och säger att hon har ont i huvudet. Vi ringer ambulansen, lägger lilla Majas kudde under henne och inväntar ambulansen. Det visar sig att Elvy är 86 år gammal och hon och gubben har varit gifta i 60 år! Så jävla häftigt det är! :)
Ambulansen kommer och tar med henne in. Skönt, att de kollar henne ordentligt. Man vet ju aldrig vad som kan ha hänt inuti.
Sen kommer detta antiklimat.... En man i 60 års åldern kanske kommer ut och ser ambulans och liknande, undra såklart vad som hänt, pratar med gubben som berättar. Dessa känner tydligen varandra lite ytligt, bor väl på samma område. Efter det så ringer han till polisen, för den gamla gubben ska inte köra bil tydligen! Herregud! Mind your own buisness!! Så typiskt sånna områdespoliser som tycker och tänker om alla! Jag menar, ja, han backa på henne, men hur det gick till exakt vet ju ingen. Hon kanske bara kom gående och gick rakt ut precis när han backar för att hon inte hör bilen pga nedsatt hörsel eller nått. Hon blev påkörd på sidan så han hade omöjligt kunnat se henne även om han hade varit 20 år! Ja det är kanske så att gubben inte ska köra och polisen bör komma, MEN om sjukvårdpersonalen anser det så tar väl dom kontakt med polisen? Tur det finns områdespoliser!! Blir så jävla trött ibland!

Efter detta lilla äventyr gick vi hem och käka bullar och snacka skit. Väldigt roligt att träffa henne igen efter så här många år! Även hon har en liten tös på 1 år som heter Maja:) Hur söt som helst!:)

Sen måste jag bara berätta. Vi har en granne som bor längst ner i vår länga. Han heter Steven och är väl runt 40-50 eller nått. William avgudar Steven, och ska alltid snacka med honom! Häromdagen stod Stevens fru Ingrid utanför deras hus och William kommer cyklandes... tittar frågande på henne... sen:

William: Vad gör du i Stevens hus?
Ingrid: Amen jag bor ju här...
William: men där bor ju Steven
Ingrid: Ja men jag är gift med Steven
William: Ööööeee det är äckligt att kyssas
och cyklar iväg!
hahahahahhaha Ingrid kysste inte Steven den kvällen! ;)

Helgen rassla förbi

Helgen har varit bra. Jag har varit aptrött men helgen har varit bra! Fredagen skulle gå i räkornas tecken, men det blev som jag trodde, lördagsfrukosten i stället.
Vi har lärt oss i helgen att vi måste köpa lite nya spel till denna regniga sommar! :) Vi var här hemma i fredags och drack lite vin och vi flickor sjöng (skrek) och dansa lite och trodde vi var assnygga. Killarna var tradiga och pratade hela tiden.. dom ville inte sjunga med oss! haha









Lördag morgon var R och hans vän Dennis iväg på hemligt uppdrag som lyckades perfekt! :) Duktiga pågar!

Lördagkväll spenderades hemma hon Rs föräldrar för att fira Rs farmors 75 års dag! Mycket lyckat. Slutade med att William sov där och vi gick hem med Maja:) R märkte inte ens att vi gick. Han sa att det gick på två röda! Haha Så är det när man är litta rund under fötterna.

Söndagen var både jag och R aptrötta. Men T och P skulle ändå dra ut oss på äventyr i form av Toys r us och Jägersro center! Woo vilket äventyr! :) Sen blev det film på eftermiddagen med popcorn och chips. Det gillade William!

Snart är det midsommar! Woo! Love it! :) Ska fira hos familjen Ekelund detta året! Förväntningarna är skyhöga!

 

Coole Maja, stylad av Tesse:)

img_0110 (MMS)

Coole Maja, stylad av Tesse:)


Helg!

Åter igen är det helg! Tiden går så himla snabbt ju! Jag hinner inte med, och jag är ändå mammaledig! haha Hur ska det gå sen?

Idag är William på dagis. Ska snart hämta honom. Maja och jag har varit på Ikea och handlat lite ramar och annat smått. Det blev även en köttbullstallrik för 16 kr för mig och burkmat till Maja. Hon var inget vidare sällskap vid middagen då hon bara satt och tittade på andra barn och vägrade prata med mig :(

Ikväll kommer det lite folk på hamburgare. Alltså inte folk PÅ hamburgare, utan mer att dom ska äta hamburgare. Senare ikväll är det bestämt att vi ska äta räkor och dricka Rosé... hmm får väl se hur det blir med det. Inget brukar ju gå som vi planerat, men tanken finns där i alla fall!

Kom just på att jag måste ha över Dennis, Petra och Julia också nångång. William tycker sååå mycket om Julia. :) Aja, måste ta tag i det snarast:)

Jag hålller för tillfället på att sluta amma, har bara ett mål kvar, kl typ 14,30 målet. Hon börjar bli stor nu min Maja... som sagt, tiden går snabbt.

Kommer kanske lite mobilbloggning ikväll när jag har vinat mig litta! :)

Puss på er! Snart är det Eclipse!

En helt överdrivet god, sen frukost ute i ...

img_0097 (MMS)

En helt överdrivet god, sen frukost ute i trädgården:) Livet är bra underbart!!


Hjärtat

Rs frånvaro börjar lida mot sitt slut. Vilket är helt underbart! Saknar ju honom! Denna gången var inte lika jobbig som förra. Tror det har med längden att göra. När han var i Israel var han ju borta över en vecka. Det var sjukt jobbigt. Denna gången bara tre dagar. Det är helt okej. Kan vara lite skönt att bara få göra flickiga saker ett par dagar. Som att se The Notebook (som jag kommer tvinga R att se ändå!)

Igår var Sussie och Felicia här. Det var jättemysigt att bara sitta och snacka och dricka lite vin! känns som evigheter sen jag gjorde det. Sen va det ju evigheter sen jag träffade Sussie. Så det var jättekul att träffa dom igen! Nu ska det inte gå flera år tills nästa gång tycker jag.

Dagen består av vänta på R och mysa i trädgården. Ikväll ska vi hem till mor min då hon har fyllt år i veckan! GRATTIS MAMMA! Det kommer bjudas på grillspett med diverse tillbehör! Mmmm!

Imorgon ska vi på kalas för Elvira som fyller 2 år! Skit vad tiden går fort! :) Hon börjar bli stor nu!

Snart har R semester! Ska bli jätteskönt!

Puss på er och njut av solen!!

Såhär ser man tydligen ut efter man har ti...

img_0090 (MMS)

Såhär ser man tydligen ut efter man har tittat på the notebook! Om inte bilden talar så kan man säga att jag är ganska blöt i huvet just nu! Verkligen en av dom bästa filmer jag sett!! Hur kan jag ha missat den i alla dessa år?  Aha, har ni inte sett den så måste ni verkligen! Puss och gonatt!


Mmm vad gott det är med fötter!!

img_0088 (MMS)

Mmm vad gott det är med fötter!!


RSS 2.0