Börjar verkligen gilla söndagar!

Igår drog vi oss ner på Riddan med Tesse, Patrick och Elvira. Skit vad bra det var! Jätteskönt! William tyckte det var riktigt roligt och hoppade i vattnet direkt. Och det var inte direkt varmt! 


Maja satt och lekte under sitt lilla parasoll!

 
William i havet med Elvira!



Direktörn gillar släta bullar!



Tesse känner värmen!!

Efter stranden bar det av till Sibbarps marknad för en snabb titt. Det blev lite strumpor tlll direktörn efter viss övertalningen från mig. Känns som jag börjar tycka om marknader. Det är ju faktiskt jättemysigt!
William fick även massa leksaker av hans farmor och farfars granne som tack för att dom får förvara sina saker i deras garage. Vet ni hur lycklig han var? Det blev nog 3 bakugan, 3 dinosauier 1 Ben 10 gubbe och 1 polisset!

När vi sen gått där en stund, så var vi trötta på det och det började ju faktiskt vankars match också. Så vi tog oss hem till Anne och Conny, där det grillades hamburgare, badades och kolla på Tyskland-England... det gick väl sådär för domaren i den matchen!




Kommentarer
Författare: svärmor

Tack för en trevlig eftermiddag, det roligaste var ju när william sa " jag har blivit stor" när han gick i den store poolen...kram

2010-06-29 @ 18:49:19

Varsågooo:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Har du en mailadress? : (publiceras ej)

Kanske även en blogg?:

Nå, vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0