Julen 2009

Nu är julen över och vi ser fram emot nyår som närmar sig med stormsteg!! Nu min lilla flicka i magen behöver du bara hålla dig inne ett par dagar till och efter nyårsafton är det fritt fram att komma ut :)

Lillejulafton firades hemma hos Anne och Conny med Robin farmor och mormor...

Julafton var hemma hos mamma och pappa med hela tjocka släkten...





Juldagen firades hemma hos Tommy och Maj Lis och allt vad det innebär...




William myser...

0712a84b7f54b1633f53d5f30758127d.png

William myser med den nya mattan som han fått i julklapp:)


Såhär går...

0-568f58fe3e319427df64d7553a3a57bb.png

Såhär går det när man släpper iväg William till tant Jenny:) Glad var han när jag pratade med honom iaf:) Innan han genomförde det så sa han: tänk om mamma blir arg! Hahahaha han är för söt:)


Julpynt och hinderbana

Idag klädde vi granen :)



sen var det dags för hinderbana!


Lucia på dagis :)


kul att William sitter med ryggen mot sin familj hela föreställningen!! :)


tur att Mios pappa satt bättre till så att man fick en blid iaf :)


Williams dagis...

145f88c1c6611f079c7656d313e1e335.png

Williams dagis hade maskerad i onsdags:)


jag skickade...

64f612578751f6c5b348a7cf58a8ffd2.png

jag skickade R till affären för att köpa mjölk... Så kommer han hem med denna stora frukt! Och som vanligt helt i extas över att han har hittat en sån ovanlig och stor frukt. Är det inte chili så är det ngt annat, men alltid är det något!


Kvällen

Ikväll är det dag igen. New Moon på storgatan med R.T.P. Innan det är tanken att vi ska äta på Lemongrass (premiär för mig och R!!) W ska sova hos farmor och farfar och som han själv sa i morse, så ska han "fisa och prutta i farfars säng". Skönt att jag slipper dom fisarna iaf :P


Imorgon ska vi ut och handla klart alla julklappar. Sen på eftermiddagen blir det fotboll hemma hos mamma och pappa. Middag och fira pappas 54 års dag med buller och bång (jag kommer nog inte stå för så mycket av bullert och bånget men hoppas de andra festar till det ordentligt, man fyller 54 bara en gång!) 


På söndag ska R vara borta typ hela dagen. Jobbrelaterat. Tråkigt. 


Men eftersom jag har honom för mig själv ikväll (om man räknar bort T och P) så ska jag ta igen alla pussar som jag missar på söndag! :)  

Det nya tillskottet till familjen

Var på ultraljud idag. Var så spänd hela förmiddagen! Allt var jättebra med bebisen. Hade till och med en rejäl kalufs enligt barnmorskan :)

Fick även veta att det är en liten flicka därinne! Spännande!! Just nu verkar vi vara väldigt överens om namnet också! Ser ut att bli en liten Maja:) 


RSS 2.0