Same old same old

Gick precis upp nästan. W åt en halv macka och drack lite nyponsoppa. Det kom upp igen. Stackaren! Han har nog haft feber i natt ocksp men den verkar vara borta nu. Hoppas att detta var sista kräkningen. Det är ju synd om honom :( Med Maja är det bättre, fortfarande lite kass i magen men ändå bättre än igår.

Min kära mamma har skadat sig. Hon gick av bussen igår och så small det till i vaden på henne. Hon fick sitta på akuten igårkväll. Tur att det inte var desperate housewives igår mamma. Hon kommer där ifrån mitt i natten med kryckor! Var tydligen ett muskelfäste som var av. Stackars lilla mamma!!

R är rädd. Han känner att påsken är hotad. W är magifluensa, vilket nog både jag och R kommer att få. Alltså, påsken är hotad. R älskar påsken. R älskar påsken, nyår och midsommar. Han missade nyår (pga ngt mycket bättre men ändå), ska han nu missa påsken också? Han som har varit så påhittig i år! Vi får hålla alla tummar och tår att vi klarar oss!

Men chansen är minimal....

Sjukt

Maja fick vaccination igår. Hon var jätteduktig. Om man nu kan vara det :) På kvällen fick hon feber, och lös i magen. Tänkte såklart att det hade med vaccinet att göra. Dom kan reagera så, dom små.

Men nu vet jag inte längre.

Dagis ringde för ca en timme sen. William var lös i magen. Jag och Maja tog oss ut i bilen och hämtade honom. När vi kom dit så hade han hunnit kräka också. Stackare! Tror inte längre Majas sjukdom beror på vaccinet. Tror att barnen fick med sig något från BVC igår tyvärr.

Nu hoppas jag bara att det går över snabbt och att jag och R slipper det. Man kan ju alltid hoppas!


Barnkalas

Har precis satt mig ner. Oj! William har haft barnkalas precis! Kusinerna och ett gäng från dagis! Kusinerna var sist och gick för en timme sen. Sen har William badat och nu ska snart Maja äta!

Jag ska iväg om två timmar typ! Ska ut på österlen nånstans och äta middag med the girlz! Ska bli sjukt mysigt. Har längat efter att bara snacka massa strunt med dom. Anledning är faktiskt att fira Jenni! För hon har faktiskt fyllt hela 26 år! Haha kommer ihåg när Jenni tjatade helt mycket om att hon längtade på att bli 25! :)

Detta innebär att Maja ska vara hemma med R och William. Hon ska alltså få två mål med flaskan. Får väl se hur det går! Det kommer säkert gå jättebra! Det är bara jag som är litta nervig! :)


Fight!



Raphael mot ...


Torsdag

Vi hade mysdag hela torsdagen, var ute på lekplatsen och lekte. Sen kom moster Helena hit och fikade och då passade jag på att gå ner i källaren och ta upp massa bra babysaker till Maja. Hon är ju redan 3 månader! Vilket påminner mig.. på måndag är det dags för vaccination :( Stackare!

Jag hittade även en turtles dräkt som W fick av Eddie i ett års present. Storlek 140 :S Nu kan han iaf använda den... den är stooor men det går! Och det passar ju hur bra som helst nu när lilleman är heeeelt insnöad på turtles! :)



Leonardo!



Maja på sin fräglada "matta"



Syskon:)

Sen skulle jag putsa fönsterna och när W hörde det så började han genast hoppa! Detta blev resultatet!



Jag var ju också tvungen...



Sen bjuder vi på en liten film av snackeMaja!


Robin = Kung Fu?

Rs 30 års kris kryper allt nämre!

Detta fick han mig att delta i. Fattar inte att jag ens ställer upp!





Williams dag igen!

När barnen fyller år i denna familjen så får man tårta. En tårta som mamman bakar! Det är inte så att mamman är känd för sina goda och fina bakverk, men denna har hon lyckats med iaf! :)



När jag och R stod och baka tårtan så hör vi den lille 4 åringen i trappan, R fort som bara den, 'Upp och lägg dig och låtsassov!' Vilket han gjorde. Kutade upp och la sig under täcket! Hahah Sjukt coolt att vara 4 år och låtsassova! :)






 

Efter tårta och presenter kom farmor och farfar hit på fika och sen begav vi oss iväg på ett hemligt äventyr! Men så fort William såg Entré så sa han ' Jag visste att vi skulle till leklandet'. Utanför Vizz träffade vi hans underbara kusiner och deras päron! Barnen hade så roligt där inne! Efter det gick vi och åt och mös lite till.
Sen åkte vi hem och spelade hans nya spel till PS3 Lego Star wars! Sjukt roligt ju! :)


Williams dag

William fyllde 4 år i söndags! Stora killen nu ju!! Vi hade kalas för honom i lördags med släkt och vänner.


Så här glad blir man av STORA björnar!



Mycket folk och mycket paket på en och samma gång! Och söta Elvira föll för spindelmannen!







Glada kalasare!



Cornelia - the KittyGirl!




Reslutatet! Ni ser ett genomgående tema eller?

Dagens

Igår var jag först på föräldrargrupp på BVC, det var väl sådär. Många där var i samma ålder men jag är lite yngre än dom, men det kanske kan gå bra ändå, får väl ge det ett par chanser, men det hade varit kul att ha någon här som är i samma ålder som mig. :/
Efter det åkte jag och träffa mina andra mammor, vi blev bara tre, men hade mycket trevligt ändå! Fick till och med en liten present av fina Helen :)
Efter fikan gick jag och köpte lite presenter till William, han fyller ju år på söndag! :) Sedan åkte jag och hämtade honom. Han var ganska trött igår när jag hämtade honom men kom igen när vi kom hem till alla hans underbara djur!
Jenni kom hit när vi hade kommit hem, hade med sig underbara tulpaner till mig och en jättesöt nalle till Maja. Det var jätteroligt att prata i lugn och ro med Jenni, så man får höra allt skvaller så man hänger med nästa gåna vi träffas! :)
R kom hem och lagde god mat till mig och senare på kvällen fick jag en överdrivet god räkmacka! Love it!

Idag ska jag ta det väldigt lugnt nu på förmiddagen och chilla och plocka litta. Sen ska jag hämta William tidigare, typ vid halv två. Vi ska träffa fina Nettan och coola Corre och mysa med dom :)
Så nu ska jag hoppa in i duschen medans Maja fortfarande sover, hon lär vakna snart!

Idag är ingen...

vanlig dag! Idag är det MIN födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra!

Der känns inte allt för längesen som man var typ 16 och levde ett helt annorlunda liv! Nu är man 26 och har så mycket. Jag är såå tacksam för det jag har! Mina underbara sambo och min två helt underbara barn.
Mycket har hänt dom senaste tio åren. Hjärtat har varit krossat och fått liv igen, vänner som stått en väldigt nära står nu väldigt långt bort. Vänner har försvunnit men kommit tillbaka. Vissa vänner har bestått hela långa vägen hit. Det har kommit nya vänner.

Jag träffade R när jag var 19 och skulle ta studenten. Sen dess har det varit vi. Sju år snart. Känns länge!
Jag träffade Jenni när jag var 13 och gick i sjuan. Det är bara 13 år. Väldigt länge. Då träffade jag även Tesse, så vi har lika många år på nacken, men vi hade en paus när vi bara träffades typ en gång om året, men det tar vi igen nu när vi träffas varje vecka!
Jag träffade Tessan och Yasse när jag gick typ i åttan. 12 år. Längesen!
Min syster och min pappa träffade jag när jag föddes. 26 år ihopa! Det är inte fy skam! Min mamma och jag går lite längre tillbaka, ja, cirka nio månader.
(rätta mig om jag har fel, har inte världens bästa minne!)
Dessa människor betyder mycket för mig. Väldigt mycket.

Sen har vi ju alla dom som försvann. Tråkigt men så blir det ofta. Man växer ifrån varandra. En gång bestod vi allra nämaste tjejer av sju stycken. Nu kan man väl säga att där är fyra kvar. Jag, Jenni, Tessan och Yasse. Men man kanske får sätta mig inom parantes, då jag inte är med lika mycket. :)

Sen umgås man med vissa som man verkligen inte trodde. Jag menar, om någon hade sagt till mig när jag var 16 att om tio år sitter du och äter middag med Anderz (som jag gick i högstadiet med), hans fruga och deras två barn, så hade jag inte trott dom. Men Anders och Maria är verkligen såna glada och positiva människor som man mår bra av att ha runt sig! Och deras två flickor är helt underbara! :)
(Och jag hoppas verkligen att dom följer med till Öland i sommar)

Aja, tack alla ni som gör mitt liv underbart, även om ni inte står med här så hoppas jag att ni vet vem ni är!


Hahhaha man skulle kunna tror att detta inlägg är skriver av någom med åldersnoja, men ICKE! R och P är fortfarande 4 ÅR ÄLDRE än mig! Tack vare dom kommer jag och Tesse aldrig bli gamla! Mohahahahah

Längtar

Nu längtar jag tills sommaren!! :)

Jag skulle vilja sitta i en bil på väg upp till Göteborg med Jenni för att titta på Gais-MFF klockan sju. Men istället sitter jag oc bloggar med en hand för att kunna hålla Maja i den andra medans jag ammar henne. Man kan inte både ha kakan och äta den! Tyvärr.

Längtar tills på lördag. Då New Moon kommer ut på DVD.

Ska ha kalas för W på lördag oxå. Ska bli roligt!!


Födelsedag

Igår hade jag ett pyttelitet kalas här hemma för mig själv, det var bara min syster och hennes familj, min mamma och pappa och Rs mamma och pappa.



Jag och R hade varit hos pappa innan på dagen och fixat kvällens meny:



Ja, den är laminerad och allt!

När alla gjort sina beställningar var dags för mig och R att öppna köket, kändes som en riktigt restaurang, stressig och jävligt! Men bra blev det! Alla var nöjda och mätta! :) Var nog dom godaste burgarna jag ätit! R är så duktigt och kreativ, älskar min lilla duracellkanin!




Sen var det dags för lite melodifestval :) Barnen var laddade!



Måste tacka min underbara R som fixade i princip allt på lördagen! Han gjorde det verkligen till min dag och jag lyfte inte många fingrar på hela dagen! :) (men plocka undan fick jag och mor min göra(och såklart stackars Anne med bruten armbåge), det är ju inte lika kul:))


Rysningar



Shit vad jag längtar!

Sjukstuga

Igår var här en riktig sjukstuga här hemma, jag kräkte och hade mig, R kom hem vid 14 tiden och hade ont i magen och sjukt ont i huvudet. W var fortfarande slö från hans sjukhelg och lilla M hade nog också nån form av magsjuka, hennes kräk och bajs luktade riktigt sjukt.

vi fick plats i soffan allihopa iaf :)



Idag är R på jobb och mår bättre. Jag mår bra och Maja verkar just nu vara hungrig. W leker som bara den, grejer i hela vardagsrummet :) Härligt att se!

Här är lite andra bilder på mina underbara barn!


Maja tränar att hålla upp sitt söta lilla huvud!


William med sin coola mjukisdräkt som han fått av Micke L när W var miniliten! Nu passar den äntligen!

Test

Hittade ett roligt litet test! Ta det om DU vågar!


Dumhets-testet

(X) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(X) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
(X) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(X) ditt hår är/har varit blont
( ) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
(X) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(X) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(X) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(X) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Summa:

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa: 8

Vid närmre eftertanke, alla UTOM Helena bör göra detta testet. Helena, jag har redan ditt resultat, ring om du vill veta :P



RSS 2.0