Jaha... tänka sig

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/ovrigaligor
/article5703571.ab


Detta är varför vi inte ska låta våra små barn ha tuggummi i munnen...

myskväll med...

-cc8e334c714c56e93767321e9fd902f.png

myskväll med Tesse:)


jag skulle...

5560e871aed8c757bc0b10693864585c.png

jag skulle passat sjukt bra in på 80-talet! Kolla håret! Jag har bara torkat det. Tänk att vara 25 år på 80-talet, så het jag hade varit:) puss snart kraftskiva!


Namn?!

Behöver lite tips på fina pojk- och flicknamn som skulle kunna passa till min lilla knott i magen. Tänk på att det ska klinga fint med William :)

Kom igen nu! Hjälp oss! :D

hur mobilbloggar...

13e3485c07c03a19b276ba7247c06822.png

hur mobilbloggar man? Såhär! Tack dahlberg:)


Denna skulle jag kunna tänka mig :)

Roady Checked Coat SEK 1299, Vila - NELLY.COM

Vår baby



Vår baby i vecka 13+3 på nupptestet :) Är nu lite större, vecka 19+1 idag :) Längtar! Fast jag tror William längtar mest!

Bröllop



Vackra brudparet!


Finaste familjen Ekelund!


Fina bestman :)

Vackra brudtärnan Malin:)

Mitt natten:)

Mamma...

Mammakläder... Jag skulle nog behöva investera i lite mammakläder. Börjar ju bli riktigt rund om magen nu :) Behöver nog bara byxor än så långe! :)

Jag hittade en klänning till bröllopet imorgon i söndags. Den var helt okej, inte så lätt att hitta sånt eftersom jag e lite större än vanligt. Nu har jag inte provat den sen i söndag. Tänk om den inte passar mig imorgon?!?! Tänk om jag har växt i magen? Oj, då kommer jag få panik imorgon! Ut och shoppa satan då!

Ska bli såååå roligt imorgon! Att se när Maria och Anders gifter sig, förevigar deras kärlek. Dom är bara så bäst! Och dom kommer vara underbart fina, jag kan inte ens föreställa mig hur vacker Maria kommer att vara. Jag vet hur hennes klänning ser ut, ungefär hur håret ska vara MEN hon kommer vara 10 gånger vackare än vad jag kan föreställa mig! :)


Inte helt fel....


Inte helt fel för att vara HM skor... Dom börjar bli mycket bättre på skor än i början. Frågan är bara hur de sitter på foten och om de är sköna :) *Villha*

Känns som skor är det enda jag kommer köpa denna höst/vinter. Vill ju inte spendera massa pengar på kläder som inte passar mig sen. Men skor passar ju alltid! :)

Dessa hade...



Dessa hade jag inte tackat nej till...

Kanske inte jättepraktiska i höst men ändå... *Villha*

Tack för...

Tack för en härlig middag igår Cindy och Daniel! :)

Skönt när William blir hämtat av Cindy, och slipper vara där ända till halv sex :) Då blir jag glad! Det var första dagen på dagis för Wille igår på sex veckor. Han hade haft jätteroligt! :D Men hans skor har tydligen blivit för små för honom över en natt?! Hur kan ens fötter växa så mycket på bara några dagar?? Jaja, vi får väl köpa nya skor. Det är ju faktiskt något utav det bästa jag vet:)

Möhippa

Var på Marias möhippa igår! Oj , vad kul och mysigt vi hade! Men jag kan tyvärr inte avslöja mer detaljer eller bilder. Allt sånt kommer efter bröllopet på lördag!! Det är så roligt att vi har äran att få närvara vid deras underbara bröllop! :)

Idag är det söndag och det känns som jag har miljontals saker bestämt och ännu mer måsten. Jag vet faktiskt inte om jag orkar göra något. Men alla måste, måste jag ju göra! Ett kul måste har jag idag iaf.... Jag MÅSTE köpa en klänninig tills på lördag! :)

Puh!

Oj, vad gravid jag känner mig just nu!

Känner mig helt uppsvälld.... puh!


Tack Nettan för tipset:)

Nu har jag då en ny blogg... Jag tackar Nettan för tipset om denna sida och bloggdesign sidan som hon har gett mig utan att veta om det :) Länkar till både Design sidan och Nettan blogg som ni alla kan gå in och läsa!
Min förra blogg hittar ni under www.misskicki.blogspot.com, om ni är intresserade.

Det är här jag kommer spendera min tid framöver och dela med mig av allt jag kan komma på. För er som inte känner mig så är jag mamma till William som är 3 år och väntar vårt andra barn i Januari 2010:) Robin är min underbara sambo som jag vill gifta mig med så fort pengarna tillåter!
Mitt syre

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0