Robert Gustafsson

Sitter just nu och kolla på Robert Gustafsson på TV4. Jag är en av dom som tycker att han är världens roligaste människa! Ska bli skoja att för höra lite mer om hans liv :) Men jag sätter mig och bloggar istället.

Idag har William varit hemma, han är ju hemma varannan dag. Vi var på Teddy-studie (studie om barn med risk för diabetes) där dom tog blod från min lilla kille, lika duktig som vanligt var han! Sjukt impad av honom. Sa till sin pappa sen vid middagen "när hon stack in nålen i mig gjorde det ont men sen gick det en stund och då gjorde det inte ont längre". Han är så duktig! Efter Teddy stack vi till IKEA och käka köttbullar och sen fick William leka lite i leklandet medans jag gick och shoppade lite av varje :)

Var väl hemma igen vid halv två lagom till att Maja vaknade upp från sin middagslur. Sen var det igång. Hon var överallt! Hörde William hela tiden "MAJA!! NEEEEJ" Hittade henne en gång ett par trappor upp. Hon åt lite av blomjorden. Slog hakan i bordet. Pannan i underskåpet på toaletten. Jag började plocka ur diskmaskinen, då kommer krypspringades från vardagsrummet och störar sig. (hon ölskar diskmakinen) Precis som hon hörde att jag öppnat den. Där är fart på den flickan!

Nu är det snart helg som är fylld med mycket skoj! :) Ser framemot helgen! Woo!

Bla bla bla!

Helgen har varit lugn som bara den! Vi har ju varit lite sjuka, iaf jag och Maja men idag känns det mycket bättre! Vi har bara varit hemma hela helgen och haft fredagsmys och en överdrivet god middag igårkväll!

Idag ska jag på fest på jobb! Egentligen är det inte så roligt då anleningen till festen är att många slutar då vi har förlorat ett av våra projekt! Förhoppningsvis så får vi nya projekt snabbt så vi kan anställa tillbaka folket! Denna festen innebär även att jag missar matchen, vilket jag inte är lika glad över. HEJA MFF!!


Hoppas alla får och har en mysig söndag.

PS. Nu har Direktörns läpp har börjat svullnat upp... mmm?!?! Vad kan nu det vara!

Torka, France och snor

Bloggtorka på hög nivå. Och ändå har jag haft all tid i världen att blogga egentligen. Har liksom inte gjort så mycket. Direktörn har varit i France och är på väg hem as we speak (eller write/read egentligen). Han åkte i tisdags så det har varit tomt här utan honom. Han är ju så söt!

Maja blev friskt från förra veckan förkylning i typ måndags, i onsdags vaknade hon med meeeega snorig näsa och så var det igång igen! Så här hemma kan man inget annat än älska snor... öööeee!

Williams nya dagis börja fungera riktigt bra. Han verkar mer och mer glad för varje gång jag hämtar honom. Men man märker att han saknar sitt gamla dagis ganska mycket. Inte så att han pratar om det hela tiden, men han är inte sig själv riktigt. Sur, vrång och mycket känslor just nu. Dels beror det väl på bytet av dagis och dels på att hans lillasyster som nu är 9 månader tar väääldigt mycket plats just nu. Det är jobbigt för min goa kille. Det gör ju så ont i en när man märker att han inte är på topp :( Hoppas han kommer tillbaka mycket snart!

Nu är iaf hösten på väg med stormsteg, och jag hittar inga skor jag vill ha. Eller jag hittar väldigt många skor men kan ju inte bestämma mig. Och NEJ jag kan inte köpa alla... Då blir Direktörn sur!


En åktur på en vepa...


En snygg kille på gång :)


Två fina på väg till fest!


Och så bjuder vi på en liten film :)


Eftersom Maja har börjat klättra ur stolen...

img_0271 (MMS)

Eftersom Maja har börjat klättra ur stolen så är detta ett bra sätt att få i henne mat utan massa klättring! Måste nog köpa någon form av bälte snart för detta hållet inte!


Robin och jag sitter och samtalar, medans ...

img_0262 (MMS)

Robin och jag sitter och samtalar, medans Maja leker med ett par bananer. Efter en liten stund upptäcker Robin att hon har lyckats öppna en och börjat käka... Gott var det iaf!!


Jag har typ världens bästa mamma!! Kommer ...

img_0261 (MMS)

Jag har typ världens bästa mamma!! Kommer hit en fredag och hjälper mig att städa!! Eller snarare jag som hjälper, då det är hon som gör grovjobbet! Tack mamman min!


Direktörn har varit underbar idag! (Han sa...

img_0260 (MMS)

Direktörn har varit underbar idag! (Han samlar nog poäng) Jag har iaf en underbar man!


Fastnar

Jag har kommit på att jag är skitdryg när jag fastnar för grejer. Måste vara asjobbigt att leva med mig när jag är fast på något. Tycker själv att det är jobbigt. Får liksom inte så mycket gjort när jag har dom perioderna. Det enda jag tänker på är det jag är fast på. Känner en längtan över att få mer. Detta har hänt många gånger men det värsta var nog när jag läste Twilight... Jag frågade ju tom Direktörn om jag fick läsa under middagen. Vilket jag aldrig fick. Även om det är skönt att känna sånt intresse för något ,så känns det ändå skönt när det är över. Tog mig knappt två veckor att läsa alla fyra böckerna. När jag var klar kände Direktörn sig äntligen fri. Jag kände bara att jag ville ha mer. Men samtidigt att det var skönt att återgå till vardagen.

För ett par månader sen fastna jag i Glee. Tycker den är asbra. Såg alla avsnitt som jag missat från början. Tog ju ett tag då William och Maja inte gillar att titta på mina program. Det var ju inte riktigt samma sak som Twilight. Mycket mildare.

Men nu är jag fast igen och klar, kommer inte längre än såhär med denna fastningen. Då avsnitten måste sändas först. Men detta var lite mildare än Twilight och mycket mer än Glee. True Blood. Jisses vad bra den är. Det är allt jag tänkt på dom senaste dagarna. Direktörn är mindre glad.

När jag tänker på det så har jag alltid fastnat för serier. Gillar alla möjliga serier! Direktörn AVSKYR amerikanska serier, eller egentligen alla serier. Han tyckte typ Lost och Prison break var bra i början tills dom "flippa ut". Så nu ger han inga serier en chans ens en gång. Hahahaha Han är för söt. Han fattar inte vad han missar!

Jaja...


Ibland träffar man sina vänner helt för sällan

och det har tom William blivit medveten om. Idag efter maten kommer detta när vi sitter och pratar om hur stort Alicias öga har blivit:
William: När ska vi träffa dom och sånt? Dom som vi inte sett på jättelängesen!
Jag: Vem??
William: Maria och Andersson och dom?!?
Jag: hahahha Alicia och Ella menar du?
William: Ja precis.
Jag: Jag vet inte men snart hoppas jag!!

Märk väl att Anders nu helt plötligt blev Andersson! hahahahahahahaha

RSS 2.0