Rum för en stjärna

Snart ska vi göra om Williams rum, ska bli ett stor kille rum. Ny säng, skrivbord och annat smått och gott. Jag längtar tills vi börjar. Ska bli så kul! Det kommer bli ett rum för en stjärna, precis som min snyggning till son är!

Läste en artikel häromdagen att skolbarn bör motionera minst 1 h om dagen. Snart blir ju William ett skolbarn och då kör vi hårt. Undrar om vi kommer ha tid med något annat än våra barns aktiviteter. Nu tycker jag dock inte att han måste motionera varje dag, men iaf några dagar i veckan. Och tänk sen när Maja också blir skolbarn och ska hålla på med en massa saker. Känns som vi behöver minst 2 bilar och ett par mor- och farföräldrar då. Tur vi har det :) Får börja spara till den andra bilen redan nu! Har ju 5 år på mig att spara! :)

Var så nannig igår, heeela eftermiddagen och kvällen. Fick huvudvärk på kvällen och den satt i hela natten och har fortfarande lite kvar. Är inte lätt att börja jobba efter ett års ledigt. Det tar på kroppen! haha

Det är inte mycket de fina de tål! (avskyr egentligen sånna uttryck)

Cykel!

Kom ut i morse och tyckte ngåot saknades på framsidan, Williams cykel! Någon har alltså gått och tagit hans cykel inatt. Hans lilla cykel. Hur kan man göra så mot en liten människa? Fatta hur ledsen och chockad han blev när han skulle gå till dagis idag. Kom två steg utanför dörren sen "Var är min cykel?" Stackars liten! Hoppas ni som gjorde det inte kan sova om natten längre! Fy skam på er!

Tomma tunnor skramlar mest

Igår var det träning, energi och zumba. Det är så roligt. Trodde aldrig att jag någonsin skulle tycka träning var roligt. Haha men! Skoj är det!

Helgen kommer nog bli ganska skön och mysigt. Ska hem till min päron på fredag och äta en gooood middag. På lördag ska barnen sova hos farmor och farfar för då ska jag och Direktörn hem till ett par vänner. Får inte glömma allergitabletterna till Direktörn, vännerna har ju en vit katt som är lite läskig. Som tur är ska de lämna bort katten få Direktörn är allergisk. Men jag tycker det är rätt skönt att den inte är där för då slipper jag gå på nålar hela kväll. Litar nämligen inte det minsta på katter. Tycker att de är lömska och känns som dom kan anfalla vilekn sekund som helst!

Söndagen ska förhoppningsvis spenderas med familjen Torgeman, om nu alla barn är friska! Men det ska bli roligt att äntligen få träffa den underbara familjen! :)

VÄLDIGT höga berg och VÄLDIGT djupa dalar

Visst är det så ibland, att man mår bättre vissa perioder (höga berg) och sämre andra perioder (djupa dalar). Detta är normalt man kan inte alltid vara på topp. Jag har inte så höga berg och så djupa dalar. Jag är lycklig mest hela tiden. Känner inte så stor skillnad faktiskt. Direktörn är likadan, vi går mest på ängen en bit upp på berget, och ofta klättrar vi en bit till upp på berget men går sällan ner i dalen, någon av oss.

Men så finns det personer som HELA tiden pendlar, upp och ner och upp igen. Sen finns det sånna som är högst uppe på berget och står där uppe och skriker ut sin lycka hela tiden. Jag vet inte riktigt om jag tror på de personerna, allt verkar så överdrivet och fejk. För sen vet man att de nästan alltid ramlar längst ner i dalen till slut, men efter en tid klättrar de upp igen och så håller de på så där.

Aja jag vet inte, jag trivs bra på ängen och gillar att klättra upp en bit till ibland för att titta på utsikten, men dalen håller jag mig borta från ,orka må dåligt?! Man gör sin egen lycka, och bestämmer själv hur man mår (förutom om man är sjuk såklart!).

 Där finns alltid vägar att välja. Alltid!

NattMaja

Maja var vaken från typ 00.00 till kanske 02.30 inatt. Inte så ball! Herregud vad jag blir frustrerad när hon gör så, har typ noll tålamod på natten. Hon var jättetrött när vi väckte henne kvart i sju. Inte så konstigt. Vi var också väldigt trötta, får se hur dagen blir. Nu känner jag mig ändå hyfsat pigg :)

Jag måste färga mitt hår!! (och klippa mig)

Träning!

Jag längtar till kvällens pass! Det är i för sig inte långt kvar!

18.30 är det dags för Energigympa

19.30 är det dags för....


Back on track

Maja är på dagis idag, hon blev jätteledsen när vi gick :( Gör så ont i mammahjärtat! Hoppas allt går bra idag och att hon har roligt. För övrigt vaknade William upp något snorig. Inte mycket men man vet ju inte vad det blir av det. Direktörn kom för övrigt på igår att det kanske kommer vabbas mer med våra barn. Han tyckte liksom att detta med vattenkoppor är ju bara EN gång, men sen kom han på att dom faktiskt kan bli sjuka på andra sätt också. Tex febriga, kräkiga eller andra krämpor. AHHH FAN!!

Ringde förskolan för en stund sen och kolla hur det gick nu. Enlignt pedagogen var allt bra och hon busa runt. Hon sa också att hon hördes väldigt mycket! Ja, så har jag haft det i över ett år nu, så nu är det deras tur att ta del av hennes härliga volym! Mohahahaha

Vattenlös

Väntar på att Direktörn ska komma hem med massa mat till vår kyl. Den skriker efter att fyllas på.

I eftermiddag har vi även varit vattenlösa. Hann tvätta tre maskiner idag, har två kvar får sätta igång med det så fort vi inte är vattenlösa längre. Det var tydligen något STORT rör som gått sönder nånstans, så hela området är påverkade :(




Maja ska i alla fall gå på förskolan imorgon, var inne och prata med dem när jag hämta William. Så hon var välkommen imorgon, vilket är skönt för hon är rätt uttråkad här hemma nu.

Hoppas verkligen vattnet kommer tillbaka snart för jag är såklart JÄTTEkissig!  


Flörtig dotter!

Med lite uppmuntran och tjat från sin mamma så flötar numer min dotter :)

Sorry för den usla kvaliteten!


Slagmål och fotboll

William och hans polare på dagis har typ slagmål varje dag. Endast på skoj men det slutar ju alltid med att någon blir ledsen. Både förskolan och föräldrarna (iaf vi) pratar ju med våra pågar men det är svårt att få dom att sluta. Dom har ju roligt i början i alla fall. :) Men dels är det lite av en fas dom går igenom, och det ska man inte heller stoppa. Men jag TROR dom har lugnat sig lite nu för jag har inte hört något från William på ett dag, inte heller personalen.

William var och spela fotboll igår. Han verkligen älskar det! Så kul för honom. går tog morfar och mormor honom dit för jag ville inte dra dit Maja då hon har koppor. Bara det gjorde det hela lite mer spännande! Att han skulle få visa dom var det var och liknade. Plus att hans kusin Philip också skulle prova på det!

Så hur klingar detta inför framtiden?



Vattenkoppor

Maja har ju vattenkoppor, började i onsdags och nu börjar det bli bättre. Men alla är inte torra än så någon dag till hemma är det som gäller! :S Maja har, till skilland från William som hade typ 10 st på ryggen, fått överallt!








Inte äta bilar?

Enligt Direktörn var det inte bra gjort av mig att trycka in en massa ahlgrens bilar efter träningen i onsdags. Fattar inte varför... Han snacka nåt om att kroppen behöver näring, inte godis. Förstår fortfarande inte. MEN om jag nu ska vara duktig och träna så ska jag bli mycket bättre i mitt godisätande också. Med det sagt, från och med på måndag, inget, INGET godis i veckorna men på helgerna får jag.

Fattar ni att jag behöver ert stöd? Alltså jag har typ alltid ätit godis i princip varje dag. Kommer vara en big change för mig nu. Vet inte ens om det går.

Direktörn och jag diskuterade detta häromdagen när jag satt och tryckte i huvuet. Hans fråga var "känner du till någon annan som äter godis varje kväll?" Jag ba "hmm ja säkert men kan inte komma på någon" Så är det någon där ute som äter gottis varje dag så kan vi ju sluta tillsammans?? Om du nu vill sluta alltså!

 


RSS 2.0