Lucia

Idag skulle egentligen William på dagis, men han kräktes i måndagskväll så han får stanna hemma idag också. Han fick feber på eftermiddagen i måndags och sen kräkte han en gång vid sju tiden. Tror det var maginfluensa för han kräkte jättemycket. Sen sov han hela natten och var bra igår, ingen feber, åt som vanligt och framförallt inget kräk! Han skulle nog kunnat gå på dagis idag, men det är bättre att vara på den säkra sida så han inte smittar ner hela avdelningen nu inför Lucia.

Just det, Lucia, måste se till så hans tomtekläder passar honom!

Maja har börjat med en mindre rolog vana. Hon somnar vid halv 8 för att sova i 1-1½ timme och sen vaknar hon och är jättepigg och vill inte alls somna. Vi har tagit upp henne då, vilket egentligen inte är så bra... men det är slut med det nu. Från och med idag ska jag och Direktörn stå på oss och försöka få henne att nanna igen utan att ta upp henne. Detta får inte bli en vana!

Sen skulle jag vilja sluta med nappen för Maja. Är det någon som har erfarenhet om att sluta med napp på en 1 åring? Hur gick ni tillväga?


Kommentarer

Varsågooo:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Har du en mailadress? : (publiceras ej)

Kanske även en blogg?:

Nå, vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0